Huisstijl ontwerpen

Ben je een nieuwe bedrijf begonnen, en heb je een eigen (vernieuwde) identiteit nodig? Wij helpen je graag verder.

Een sterke visuele identiteit is voor ieder product, dienst, merk of bedrijf belangrijk. Je wilt immers dat je in het hoofd van uw doelgroep blijft hangen. KLIK Marketing realiseert je huisstijl van A tot Z en kan tevens zorg dragen voor al je drukwerk.

Voordat we voor je aan de slag gaan met je huisstijl zullen wij aan de hand van een oriënterend gesprek bepalen welke richting je op wilt gaan met betrekking tot je huisstijl. Vervolgens zullen wij je een visueel voorstel doen waarin je je toekomstige huisstijl in grove lijnen tot leven ziet komen. Door constant met je te sparren zorgen wij ervoor dat we constant op dezelfde lijn zitten om zo tot het beste resultaat te komen, heldere en transparantie communicatie dus!

Na het visuele voorstel zullen wij je huisstijl tot in detail gaan invullen. Na oplevering van uw huisstijl kunnen wij tevens zorg dragen voor al het gewenste drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes of groot formaat drukwerk (denk aan gevelreclame), bij ons ben je aan het juiste adres.

€ 500,- eenmalig

Is je bedrijf toe aan een verfrissende uitstraling? Of ben je druk bezig met het opzetten van je eigen onderneming? Wij helpen je graag verder met het vervaardigen van je visuele identiteit.

> Offerte aanvragen

€ 950,- eenmalig

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met plezier laten wij je ons werk zien en helpen je graag aan een professionele huisstijl en uitstraling.

> Offerte aanvragen