Fotografie

Dat websites met een WOW-factor blijven hangen in het geheugen van de bezoeker wist u waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat deze WOW-factor negen van de tien keer wordt veroorzaakt door onderscheidende en professionele fotografie? Nooit eerder was pakkend beeld zo belangrijk als vandaag de dag. Randstad Marketing kan je hierbij helpen door middel van een bedrijfsreportage op maat.

Met een bedrijfsreportage door Randstad Marketing laat je je bedrijf op een frisse en professionele manier in beeld brengen. Veel ondernemers onderschatten de impact van doeltreffende en professionele beelden en dat is exact waar je onderscheidt mee kunt maken. Of een klant van jouw nu je website opent, een brochure bekijkt of een billboard aantreft; met pakkende fotografie overtuig je direct!

Een volledige bedrijfsreportage is er al vanaf 495 euro. Voor dit bedrag komt onze fotograaf bij jouw op locatie een reportage van je bedrijf schieten. Na deze fotoshoot gaat hij aan de slag met het beeldmateriaal en de 20 beste foto’s worden nabewerkt op o.a. contrast, kleur, helderheid en uitsnede.

Nadat dit voltooid is ontvang je van ons de bestanden van de nabewerkte beelden (en tevens al het onbewerkte materiaal). Zie je één of meerdere foto’s tussen het onbewerkte materiaal staan welke je nabewerkt wilt hebben, geen enkel probleem! De foto’s zijn vervolgens volledig vrij te gebruiken voor ieder gewenst doel.